16 februar 2014

InstaWeekLidt fra ugen på Insta. Jeg har haft en par fridage med pigerne, så vi har hygget med fastelavnsboller, IKEA, McD, perleprinsesser og legeaftaler. Far er ved at sætte pigernes værelser i stand med ny isolering, nye Veluxer og gips på væggene. Så vi sover 4 i det lillesoveværelse og har legetøj i hele stuen. Men det skal nok blive godt, når de kan flytte ind igen!
Og igår kom dagen som Olivia (og mor) har glædet sig til i næsten 2 måneder! Olivia fik nemlig billetter til Rasmus Seebach familiekoncert i julegave og det var en kæmpe oplevelse for hende. Han er jo bare god, men det var også lidt overvældende med alle de indtryk. Én af sangene - den der hedder "Tusind farver" - gør hende ret ked af det, så den plejer vi at springe over på CD'en. "Det gør ondt indeni når jeg hører den" siger hun. Men vi kunne jo ikke lige springe over den til koncerten, så der blev hun meget rørt og tårerne trillede ned af kinderne på hende da han sang den. Men det gik heldigvis over igen og der blev selvfølgelig sunget igennem da "Olivia" kom som én af de sidste sange! 2 kommentarer:

 1. hvor kært med din pige som viser følelser til denne sang. nogen idé om hvorfor denne sang får hende til at føle "ondt indeni"?
  Jeres uge oser jo bare af kvali-tid :)
  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg ved det faktisk ikke. Måske er det bare stemningen i sangen og ikke så meget ordene. Der jo en anden sang som jo faktisk er mere sørgelig, men den kommenterer hun ikke på...

   Slet