27 december 2013

Julegaverne
Jeg har fået nogle rigtig gode julegaver: Øretikker fra Stinne Holm, lædernederdel fra Toogoodtobebasic, leostrik fra Vila, råkostjern til min Kitcenaid, Blogbogen af Julia Lahme, mascara'er fra La Roche Posay (den eneste mine øjne kan tåle) og så fik jeg lidt penge som er brugt på nye hvide pander fra Eva Trio.
Glæder mig til at tage det hele i brug!


7 kommentarer:

 1. Lækkert! Jeg håber at finde den helt rette lædernederdel på udsalg.
  Til gengæld må jeg indrømme, at jeg har råkostjernet, og jeg synes faktisk ikke, det er ret godt... Bruger mit yderst sjældent, fordi jeg ikke synes, det er besværet værd. Nu er du advaret - men måske bliver du meget gladere for dit, det vil jeg da håbe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay - jamen så er jeg da spændt på om jeg bliver tilfreds med det. Har ikke en foodprocesser, og det tager jo frygtelig lang tid at bruge et rivejern

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg er også godt tilfreds med "høsten";-)

   Slet
 3. Præcis den trøje havde jeg på ønskesedlen, fik den ikke, så nu overvejer jeg et køb... er den dejlig, skal jeg gøre det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du roligt gøre! Jeg er rigtig glad for den - dejlig varm og blød - og fnuldrer ikke så meget så de ellers kan have tendens til;-)

   Slet
 4. Lækre gaver du har fået. Især selvforkælelsestingene på anden billede kunne jeg godt bruge. Smykker fra Stinne Holm var også på min ønskeliste, men jeg fik dem dog ikke, så det må blive en selv-gave i løbet af 2014. :)

  SvarSlet