20 oktober 2013

Efterårshygge
 

Jeg har haft et par fridage sammen med pigerne i ugen, så vi også kunne nyde lidt efterårsferie. Og de er blevet nydt i fulde drag, med perleplader, dejlig mad, gæster og lange morgener. Pigerne er vilde med perle-prinsesserne som jeg fandt på Pinterest og Olivia har heldigvis hjulpet med at lave dem - for jeg var naturligvis nødt til at lave dobbelt, så de har de samme:-)

6 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at sysle med perlerne. Vi har rigtig mange motiv-plader, hvor jeg plejer at google billeder af variationer, som jeg bruger til at lave perler efter sammen med Ingrid. Andre gange køber jeg hæfterne. Det er en god måde at eksperimentere uden at købe de dyre æsker. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er superhyggeligt at lave sammen:-) Jeg har faktisk aldrig prøvet hæfterne, men det skal jeg måske prøve. Olivia fik nogle af Disney prisesserne i gave for et par år siden, og har god tålmodighed til det:-)

   Slet
 2. rødhætte og askepot, - kreativt! :)

  // Rikke //

  SvarSlet
 3. Jeg ser jo straks dine perleopbevaring - det var godt nok smart. Jeg har bare kastet alle vores i en stor beholder, men må da fluks have fat i nogle af disse. Det er fra Søsterne ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er nemlig rigtig smarte dertil! Mine æsker er fra Netto - og de har dem jævnligt har jeg set. Men jo - jeg tror også Søstrene Grene har nogen lignende:-)

   Slet