26 april 2013

Mere patchwork og mere marmorJeg er startet på lidt nyt patchwork - endnu en pude tror jeg det bliver. (Vi drukner snart i puder!)
Og så har jeg fundet et par marmorlysestager mere - kan åbenbart heller ikke få nok af marmor... Men det er da også bare så fint!

6 kommentarer:

 1. Er sikker på at det bliver en fin pude :)

  SvarSlet
 2. Jeg må altså virkelig også i gang med det patchwork igen... kan bare mærke at der er flere malerprojekter i mig for tiden. Dine patchpuder er bare så skønne! Det er stagerne nu også :-) Beklager at kommentarerne er få fra mig, jeg følger med på hvert indlæg, men da jeg ikke kan kommenterer via bloglovin, når jeg sidder på telefonen (hvilket jeg primært gør), så kommer jeg aldrig i mål med kommentarerne (har opgivet at prøve nu!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg alt for godt! Det er også alt for sjældent jeg får kommenteret - men jeg følger også altid med hos dig! Er virkelig imponeret over alt det du får fra hånden, både kreativt og alle dine indlæg! :-)

   Slet
  2. Det var sødt sagt, men det bliver så også lidt på bekostning af mit nærvær hos andre. Jeg går den vej, som mit hoved vil og jeg kan ikke stoppe strømmen af indlæg for tiden :-) Vil så gerne balancen mellem det og ssamtidig kontakten til øvrige blogland :-)

   Slet
 3. Skønt stof til patchwork...:) Jeg glæder mig til at komme i bunds med nogle af alle de andre projekter, så jeg igen kan få gang i mit patchework;)
  KH Anne

  SvarSlet