28 april 2013

.


#1 Patchworkpuden tager form...
#2 Jeg har fået en fin ny lysestage fra Normann - i yndlingsfarven:-)
#3 Var en tur i Rema i går - egentlig fordi jeg håbede de havde sat Kusmi-teerne frem allerede lørdag (på tilbud til 109,-) men det havde de desværre ikke - istedet faldt jeg over Rabarber-teen fra Fredsted - og den er virkelig god (og i en pæn dåse ikke mindst)! Og så til en 20'er!!
#4 Nye leobukser fra Soft Gallery - elsker dem!!

10 kommentarer:

 1. Uh, den pude bliver smuk! :)

  SvarSlet
 2. Er det et Hay viskestykke jeg skuer midt i puden? Der gør det sikkert også bedre nytte end som vandskubber i køkkenet! Fede bukser by the way :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt spottet! Jeg syede en pude af viskestykkerne engang, og der var en lille rest tilbage der vist passer fint hertil:-) Har godt nok hørt de er elendige som viskestykker:-/

   Slet
 3. De bukser er bare rigtig fine. Er de min lidt baggey i det? Og/eller kan man bruge dem som højtaljede, hvor man hiver dem lidt op i livet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med dem! Jeg tror egentlig man kan bruge dem som man vil. Der er lidt hængerøv i dem, men de kan sikkert også bruges som højtaljede. De er virkelig lækre!

   Slet
 4. Har lige fundet din blog :-) den er super fin ville ønske jeg var gør det selv, men nej.... hvor kan man købe de fine bukser??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Bukserne er fra Soft Gallery, og kan blandt andet købes på deres hjemmeside:http://www.softgallery.dk/index.php/shop/women/tyra-pants.html

   eller hos Lillefigaro.dk eller Ankerliving.dk

   Slet
 5. Til din info smager lakrids teen i samme mærke også rigtig godt...virkelig af lakrids! - husk bare ikk at drik for mange kopper af den pga blodtrykket ;)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ku' jeg godt forestille mig - jeg er dog ikke så meget til lakrids - udover i lakrids. Altså ikke lakridspuvler, is eller te:-(

   Slet